Volgende
Biologisch voer hond en kat

Biologisch voer hond en kat

Jouw huisdier is je trouwe vriend en behoort tot je familie. Daarom wil je natuurlijk het allerbeste voor jouw hond of kat. Zelf kiezen we er vaak voor om duurzaam en bewust te eten. Maar het is nu tijd om ook aan je hond of kat te denken. Het serveren van biologische voeding voor je hond of kat is al een stap in de goede richting. Er zijn veel voordelen van het gebruik van biologisch honden- en kattenvoer. In dit artikel zullen we kort toelichten waarom je moet overstappen op biologisch voer voor je huisdier.

Biologisch voer is goed voor het welzijn van andere dieren

Het voer van je hond of kat bevat meestal vleesproducten. Vaak worden de dieren speciaal gekweekt voor de productie van dit voer. Deze dieren leven in erbarmelijke omstandigheden en hebben weinig ruimte om te bewegen. Wanneer het voer op biologische wijze wordt geproduceerd, hebben de dieren die verwerkt zijn in het voedsel een beter leven gehad. Zo hebben ze meer ruimte en vrijloop gehad. Daarnaast worden bij groente- en fruitproducten veel pesticiden gebruikt bij het verbouwen van het gewas. Bij biologisch voer wordt het gewas op een duurzame wijze geproduceerd en worden er geen pesticiden gebruikt. Biologisch honden- en kattenvoer is dus verantwoord en duurzaam!

Bevorder de gezondheid van jouw hond of kat met biologisch voer

Biologisch honden- en kattenvoer is niet alleen duurzaam en verantwoord, maar het is ook nog eens super gezond voor jouw huisdier. In normaal voedsel zitten veel chemicaliën zoals extra smaakstoffen zodat het voer beter smaakt. Maar deze smaakstoffen zijn helemaal niet natuurlijk. Dit kan voor problemen zorgen bij de vertering van het voedsel. Biologisch voer is gemaakt van natuurlijke producten, daarom zal het lichaam van je hond of kat weinig moeite hebben bij de vertering van dit voedsel. Het kan misschien lastig zijn om je hond of kat te laten wennen aan biologisch voer. Daarom raden we in het begin aan om het biologische voer te mengen met het normale voer, je kunt geleidelijk de hoeveelheid biologisch voer verhogen. Jouw huisdier zal zich veel gezonder voelen na het overschakelen op biologisch voer!

Biologisch voer bestellen voor je hond of kat

Bij Animall.be kun je biologische voeding van verschillende merken als Acana, Farmfood, Opti-life en Yarrah bestellen. Wil je ook graag biologische voeding voor jouw hond of kat bestellen? Bij Animall.be vind je een ruimt assortiment aan biologisch voer.

Bekijk hier ons ruime assortiment aan biologische voeding voor honden.

Vorig artikel Allergievoer voor hond en kat
Volgend artikel Glutenvrij voer hond en kat

Laat een bericht achter

Opmerkingen worden moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze online komen te staan.

* Verplicht