Volgende
Must haves voor hondeneigenaren

Must haves voor hondeneigenaren

Iedereen die in het bezit is van een hond heeft een aantal artikelen nodig die absoluut niet mogen ontbreken. We hebben het dan niet over de basisbenodigdheden als een hondenhok en hondenvoer, maar het gaat hier specifiek om extra accessoires die leuk zijn voor uw hond. U kunt het zien als een soort van hondentrends. In dit artikel lichten wij voor u uit wat echte must haves zijn die uw hond absoluut nodig heeft. Daarnaast zijn deze accessoires natuurlijk ook leuk voor de eigenaar van de hond.

Nina Ottoson

Nina Ottoson is een merk dat verschillende hondenspeeltjes produceert. Het merk richt zich vooral op speeltjes die de intelligentie van uw hond test. De speeltjes bestaan voornamelijk uit puzzels die uw hond moet oplossen. Zo is er bijvoorbeeld de twister. Deze twister is een ronde schijf die uit verschillende compartimenten bestaat. Een van de compartimenten wordt met voer gevuld en vervolgens moet uw hond het juiste compartiment vinden. De compartimenten zijn afgesloten door middel van een draaischijf. Uw hond moet de schijf draaien om het compartiment met voer te vinden. Op deze manier traint u het brein van uw hond op een speelse wijze. Het is dus niet alleen een heel leuk speeltje, maar het is ook goed voor de mentale gezondheid van uw trouwe vriend.

Kong touwen

Een kong touw is een hondenspeeltje in de vorm van een knuffel met touw, of een touw. Honden zijn speelse dieren. Ze houden er dan ook van om met knuffels te spelen. Vaak stoppen ze deze knuffels in hun mond. Het is dus belangrijk dat de knuffel van stevig materiaal is gemaakt maar het speelgoed mag het gebit niet beschadigen, of het dier verwonden. Daarom worden deze knuffels vaak van nylon gemaakt. Met kong touwen zal uw hond eindeloos speelplezier beleven.

Ball launcher

Ball launchers zijn niet zozeer een aanvulling op het speelgoed van de hond, maar het dient vooral als gebruiksgemak voor de eigenaar. Krijgt u ook een lamme arm van het telkens heen en weer gooien van de tennisbal? Dan is een ball launcher ideaal, want hiermee kunt u de bal afschieten met een soort van pistool. U hoeft dus zelf geen moeite meer te doen en kunt de bal eindeloos afvuren voor uw hond. Uw hond zal hier ook meer speelplezier aan beleven, want u kunt nu langer doorgaan. Waar u voorheen moe werd en geen zin meer had, is dit niet meer het geval met de ball launcher.

Hondentas

Een hondentas wordt door veel mensen vaak over het hoofd gezien. Toch is dit een accessoire dat absoluut niet mag ontbreken. Het zorgt namelijk voor veel gebruiksgemak. Gaat u bijvoorbeeld op reis of een dagje weg en wilt u uw hond meenemen? Dan is een hondentas ideaal, want hierin kunt u zowel uw hond als alle benodigdheden eenvoudig meenemen. Daarnaast zit uw kleine hond ook heel comfortabel in de hondentas, wanneer u gaat wandelen, een must have voor iedere hondeneigenaar.

Vorig artikel Drie tips voor het opvoeden van je hond
Volgend artikel Kan jouw hond net zo goed tegen de warmte als jij?

Laat een bericht achter

Opmerkingen worden moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze online komen te staan.

* Verplicht