Volgende

FAQ

FAQ

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen van onze klanten. Wellicht staat uw vraag er ook tussen? Kijk of uw vraag er ook tussen staat. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op en wij staan u graag te woord. 😊

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

Bij elke bestelling krijgt u een track & tracecode toegestuurd per mail. Als u de link aanklikt in deze mail, kunt u zien wanneer uw bestelling geleverd wordt.

Op het moment van levering kan ik niet aanwezig zijn. Kan ik de leverdatum of tijd veranderen.

Neen u kunt het moment van levering niet zelf kiezen of wijzigen. Als u niet thuis bent neemt de koerier het pakketje terug mee en bied het opnieuw aan. Meestal is dit de dag erna. Tenzij u uitdrukkelijk aangeeft aan de koerierdienst dat ze uw pakket op een veilige locatie mogen achterlaten. Voor meer info hierover verwijzen wij naar de website van de desbetreffende koerierdienst.

Kunnen AniMALL.be de leverdatum of tijdstip wijzigen van de levering?

Neen, de koerierdienst is een externe firma die een centrale planning maken. Deze kan niet gewijzigd worden.

Ik heb een verkeerd adres ingevuld voor mijn bestelling. Kan ik dit nog wijzigen? 

Zolang uw order nog niet is ingepakt kan dit gecorrigeerd worden. Eenmaal ingepakt worden alle documenten opgemaakt voor de koerierdienst, zoals bijvoorbeeld de track and tracecode. Hierna kan dit niet meer gewijzigd worden. Het is belangrijk dat u de gegevens goed nakijkt voordat u de bestelling verstuurd.

Kan ik een product bij jullie komen bekijken of passen? 

Neen dit gaat helaas niet. AniMALL.be is een online webshop en heeft geen fysiek winkelpunt. Wij werken vanuit een centraal magazijn waar wij de pakketjes maken en versturen. Retourneren gaat uiteraard wel. Kijk voor de voorwaarden naar ons retourbeleid. https://animall.be/pages/retour-beleid

Kan ik een product bij jullie komen afhalen?

Neen dit gaat helaas niet. AniMALL.be is een online webshop en heeft geen fysiek winkelpunt. Wij werken vanuit een centraal magazijn waar wij de pakketjes maken en versturen.

 Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!