Volgende

Geel hondenlintje

Geel lintje

Klik hier voor jouw geel AniMALL.be hondenlintje (Max 2per klant)

AniMALL.be herlanceert het geel hondenlintje.

Wat is een geel hondenlintje?

Het is een project welke haar oorsprong kent in Zweden. Het is dus niet nieuw maar wel absoluut nog relevant. Sterker nog, heel veel hondjes en baasjes hebben er nood aan!

Het geel lintje wil zoveel zeggen als:

“GEEF MIJ EXTRA RUIMTE”.

Het geel hondenlintje wordt gedragen aan de leiband of aan de halsband. De honden die zo’n geel lintje dragen hebben extra ruimte nodig. 

Waarvoor kan een geel lintje nu gebruikt worden?

Ik ben herstellende (bv na een operatie)

ik ben aan het werken (bv geleidehond zie onze blog!)

Ik ben herstellende (bv na een operatie

ik ben al oud en kan/wil niet meer spelen

Het is mijn dag niet 👹

Ik ben loops

Maar elke hond kan het geel hondenlintje goed gebruiken!

Je ziet dat er zijn tal van redenen zijn om een geel hondenlintje te dragen. Het is zeer handig voor je hond en voor je medemens!

Daarom kan iedereen bij ons een ‘AniMALL.be geel hondenlintje’ aanvragen.

Wij sturen het kosteloos en met veel plezier naar jou! 

Dierenasiel van Genk

Wij vinden dit zelfs ‘zo belangrijk’ dat wij het dierenasiel van Genk gaan helpen.  Zij hebben van ons een heleboel gele AniMALL.be hondenlintjes gekregen die zij aan elke geadopteerd hond gaan meegeven.

Deze geadopteerde hondjes hebben meestal al een hele weg afgelegd en moeten aan hun nieuwe baasjes en de vele indrukken wennen. Sommige hondjes moeten zelfs heropgevoed worden en hebben veel geduld en liefde nodig. Het geel hondenlintje kan een handig hulpmiddel zijn om de nodige rust te brengen bij de wandelingen. Door de extra verkregen ruimte kunnen ze makkelijker om aan de nieuwe situatie te wennen.

Wat is nu het AniMALL.be gele hondenlintje.

Ons geel hondenlintje hebben we speciaal ontwikkelt om alle situaties aan te kunnen. Het bestaat uit 3 delen waardoor het multifunctioneel is. Het gele lint zelf bestaat uit een wasbare stof met het logo van AniMALL.be.

Deze stof is aan de achterzijde voorzien van klittenband waardoor deze stevig aan elkaar ‘kleven’. Hierdoor kun je deze open trekken en rond de leiband doen. Deze blijft hierdoor goed op zijn plaats en glijdt niet af. (Ook niet bij een lederenriem.) Verder zit er een grote sleutelring aan. Hiermee kun je het geel lintje ook aan de halsband, de sluiting of aan je sleutelbos vastmaken! Zo heb je het geel lintje altijd bij de hand!

Heeft je viervoeter een slechte dag, dan kun je hem alsnog zichtbaar rond de leiband doen en lekker verder genieten van jullie wandeling.

Geel lintje wandeling

AniMALL.be geel lintje

 

Bekendheid

Lang niet iedereen kent het geel hondenlintje dus hoe meer er over verteld wordt hoe aangenamer de wandelingen worden. Kom je toch in een onaangename situatie terecht met je hond dan kun je de andere persoon wijze op het geel hondenlintje en vriendelijk de betekenis uitleggen. Zo voorkom je herhaling, iedereen blij 😀  

Hoe kom ik aan een AniMALL.be geel hondenlintje?

Bestel je geel lintje via deze link (Max 2per klant)

Plaats het geel hondenlintje in de winkelmand en doorloop de verdere bestelprocedure. Na het aanmaken van een klantenaccount vervolledig je je bestelling.

Het ‘AniMALL.be geel hondenlintje’ is volledig gratis en wij sturen het KOSTENLOOS naar jouw toe! Meld je ook zeker aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over het geel lintje, acties en promo’s. Geen nood we gaan je zeker niet eindeloos spammen 😉

Heb je het geel hondenlintje ontvangen, stuur dan zeker een foto naar onze sociale kanalen met de hashtag #geelhondenlintje.

Zo krijgen nog meer mensen dit initiatief te zien want ‘SHAREN IS CAREN’. Zeker met het geel hondenlintje!

WEETJE!

Wist je dat Caro, onze Cane Corso en mascotte van AniMALL.be ook geadopteerd is uit het dierenasiel van Genk!

Caro Dierenasiel Genk