Volgende

Retourbeleid

Conform de artikels VI 47-52 van het Wetboek Economisch Recht, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen kosteloos te herroepen met uitzondering van de verzendkosten.

Elk besteld artikel kan binnen veertien kalenderdagen worden opgestuurd naar het retouradres van animall.be.  

12-Express
Hongkongstraat 71
3047BR Rotterdam
Nederland

(12-Express is onze partner voor de afhandeling van onze retourzendingen. Zij controleren de retouren en zorgen ervoor dat alles weer netjes verpakt wordt en handelen eventuele schade gevallen of garanties af. AniMALL.be staat in voor alle communicatie met de consument en is en blijft 100% een Belgische onderneming)

In ieder geval wordt retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen zijn, zich in de originele verpakking bevind en naar het bovenstaande retouradres is gestuurd.

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Verder zijn er geen kosten noch enige vergoeding aan verbonden.

Na afhandeling van de retour wordt de klant door de verkoper terugbetaald op dezelfde manier als de klant de betaling uitvoerde. Indien gewenst, kan de klant ook opteren voor een tegoedbon.

Let op:

Enkel de retour gezonden artikelen worden volledig terugbetaald. Verzendkosten van de bestelling zijn altijd uitgesloten omdat dit een gemaakte kost is.