Volgende

Wie zijn wij?

Welkom bij onze webshop AniMALL.be. 

De leukste online dierenspeciaalzaak waar je alles vind voor uw hond en kat.

Ik ben Bieke en speelde al enkele jaren met het idee om een webshop te starten. Omdat ik dol ben op dieren was het duidelijk dat het een webshop moest zijn om de honden en katten te verwennen.

In 2020 hebben we de stap gezet en zijn we gestart met AniMALL.be

Uiteraard is het runnen van een webshop niet mogelijk in je eentje. Mijn partner Sjoerd springt bij waar nodig.

Wij zijn een echt familiebedrijf, zelfs Caro onze hond is officieel de Mascotte van AniMALL.be. Ze staat steeds op de eerst rij wanneer er nieuwe speeltjes getest moeten worden of wanneer de manden  uitvoerig getest worden . Caro is zelfs een echte fijnproever. Wat Caro smaakt verkopen wij.

Caro heeft ook de belangrijke taak als fotomodel. Al vind ze dit niet altijd even leuk. Maar onze Caro zorgt ook voor de nodige afleiding wanneer we druk in de weer zijn met jullie bestellingen.

Ik (Bieke) sta steeds klaar om uw vragen te beantwoorden. Het verwerken van uw bestelling en het contact met ons magazijn behoort tot mijn dagelijkes bezigheden.

Ik hou me vervolgens bezig met het zoeken naar mooie en duurzame producten die een meerwaarde zijn voor u, en uw hond of kat. Het up to date houden van al onze voeren en snacks, steeds met het oog op de gezondheid van uw hond en kat.

Ik schrijf blogs en post wekelijks nieuwtjes op facebook en instagram.

Maar dit alles lukt niet altijd in mijn eentje. Sjoerd mijn partner ontwerpt de content, en doet de nodige aanpassingen op de website, zodat onze website dynamisch en gebruiksvriendelijk is.  Sjoerd beantwoord soms uw vragen, wanneer ik handen te kort kom.

Wij worden blij van dieren en mensen. Dus wanneer jullie extra informatie willen over een product of een specifieke vraag hebben betreffende uw viervoeter. Mogen jullie ons contacteren. Ik ben niet altijd in de mogelijkheid om direct te antwoorden. Maar stuur een mail, of een bericht via whatsapp. Dan reageer ik zo snel mogelijk.